pieptul de pui se taie in 4 bucati
se bate cu ciocanul de batut snitel
fiecare bucata se unge cu mustar
cirnaciorul se taie in 4 si se pune cite o bucata pe fiecare felie de pui
castravetele se taie si el in 4 pe lung si se pune la fel cite o bucata pe fiecare felie de pui
se ruleaza
ruloul se trece prin oul batut apoi prin pesmet
se prajeste in tigaie pe toate partile

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii