rulouri de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500g piept de pui
  • 6 linguri cu pesmet
  • 4 linguritemustar picant
  • 1 castravecior murat
  • 1 cirnacior oltenesc
  • 100 ml ulei
  • 3 oua

Mod de preparare

pieptul de pui se taie in 4 bucati

se bate cu ciocanul de batut snitel

fiecare bucata se unge cu mustar

cirnaciorul se taie in 4 si se pune cite o bucata pe fiecare felie de pui

castravetele se taie si el in 4 pe lung si se pune la fel cite o bucata pe fiecare felie de pui

se ruleaza

ruloul se trece prin oul batut apoi prin pesmet

se prajeste in tigaie pe toate partile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise