autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Rulouri de salata verde cu legume

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
2 salate mari, 3 ardei grasi, 1 capatana de telina, 2 morcovi, 2 mere, sare, maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Sr desprind foile de salata,se spala, se zvanta de apa si se umplu cu urmatoarea compozitie: -Se fierbe telina si morcovii in apa cu sare ,se taie in felii apoi feliile in bastonase subtiri si se amesteca cu merele rase prin razatoarea mare,cu ardeii taiati in frliute subtiri si cu maioneza.Se ia cu lingura din compozitie ,se pune pe foi de salata si se ruleaza ca o clatita.Rulourile se aseaza pe platou si se orneaza cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de salata verde cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarte cu ton si oua

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei