Sr desprind foile de salata,se spala, se zvanta de apa si se umplu cu urmatoarea compozitie: -Se fierbe telina si morcovii in apa cu sare ,se taie in felii apoi feliile in bastonase subtiri si se amesteca cu merele rase prin razatoarea mare,cu ardeii taiati in frliute subtiri si cu maioneza.Se ia cu lingura din compozitie ,se pune pe foi de salata si se ruleaza ca o clatita.Rulourile se aseaza pe platou si se orneaza cu maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii