autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Rulouri de salata verde cu legume

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
2 salate mari, 3 ardei grasi, 1 capatana de telina, 2 morcovi, 2 mere, sare, maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Sr desprind foile de salata,se spala, se zvanta de apa si se umplu cu urmatoarea compozitie: -Se fierbe telina si morcovii in apa cu sare ,se taie in felii apoi feliile in bastonase subtiri si se amesteca cu merele rase prin razatoarea mare,cu ardeii taiati in frliute subtiri si cu maioneza.Se ia cu lingura din compozitie ,se pune pe foi de salata si se ruleaza ca o clatita.Rulourile se aseaza pe platou si se orneaza cu maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de salata verde cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile. Dupa

8 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci coapte la grill

Ciuperci coapte la grill

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet

11 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Conopida la cuptor