Se freacă bine branza dulce cu putina sare,piper si mararul tocat marunt pana se formează o compozitie pastoasă,daca este necesar se pot adauga 2 linguri de smantana.
Se intinde pe fiecare file de somon pasta de branza(se apreciază dupa ochi,tinand cont ca se va rula),nu trebuie sa fie foarte groasă.
Se rulează fileurile,se dau la rece pana in momentul servirii.(1-2 ore)
Cand se servesc ,se ia fiecare rulou si se taie în bucati de cca.două degete grosime.
Pentru diversitate si aspect,dupa ce s-a întins branza,se pot pune fasii de ardei sau gogosar rosu,se rulează si se taie cu atentie,în asa fel încat fiecare fasie de ardei sa fie într-un rulou.
Este foarte simplu de pregatit si sigur

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii