autor:

naty

» » Aperitive

Rulouri de somon cu crema de branza

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2016

Ingrediente
300 g somon feliat, 200 g crema de branza, 1 castravete mic, 1 lingurita marar tocat marunt, 2 linguri orez fiert, sare, piper, foi de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite de orez spalat in prealabil. Cand e gata se scuge de surplusul de apa daca e necesar. Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete mici. Se amesteca intr-un bol orezul cu crema de branza, castravetele, mararul, sarea si piperul.

Se pune pe fiecare felie de somon cate putin din compozitie, se ruleaza si se leaga cu foi de ceapa verde.



Simplu si delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete din foietaj cu de toate

Cosulete din foietaj cu de toate

Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta

Fasole verde lata sau fideluta

Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min. Dupa care se pune fasolea

0 voturi    11 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g somon feliat
  • 200 g crema de branza
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • sare
  • piper
  • foi de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR