autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Aperitive

RULOURI DE SUNCA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
Sunca presata, sunca de Praga,sunca de pui, etc feliata, branza topita mai moale, felii de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

33 voturi

Mod de preparare

Feliile de sunca se ung cu branza topita,se aseaza felii de cascaval ,se ruleaza si se prind in scobitori.
Se aseaza pe un platou,o tava si se introduc la cuptorul cu microunde,la cuptor sau pe aragaz intr-o tigaie .
Eu am renuntat la cuptorul cu microunde stiind ca este nociv pentru sanatate si le-am pregatit intr-o tava gen gratar cumparata de la tv.Este foarte practica pentru gratar,legume coapte,incalzit mancare.Sunt foarte multumita.
Sunt un aperitiv delicios pentru orice ocazie.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE SUNCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Multumesc mult...

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Foarte buna. Am facut reteta la ziua mea pentru prieteni. Pe langa ce este in reteta, pe branza topita in interior eu am pus si o fasiuta de castravete verde(crud) si l-am rulat cu totul. A fost bataie la propriu pe ele, Un aperitiv usor, gustos si placut ochiului.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Bune si gustoase.Fac si eu,doar ca nu le bagam la cuptor.E bine de incercat.

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Chiar asa. Cat de simplu, si totusi altceva ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      Simplu si delicat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

33 voturi

Ingrediente

  • Sunca presata
  • sunca de Praga,sunca de pui, etc feliata
  • branza topita mai moale
  • felii de cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Trandafirasi in foietaj