autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri de sunca cu salata a la rouse

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
400g sunca, 300 gr Maioneza, 4 buc Morcov, 1 buc Telina, 2 buc Pastarnac, 4 buc Cartof, 4 buc Castravete, 100 gr Mustar, 5 gr Piper, 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul cu un Cub Maggi, cand este fiert se taie marunt, se dauga castravetii acri taiati si ei marunt, se amesteca cu maioneza si mustar, se pune un praf de piper. Se iau feliile de sunca, se umplu cu salata, se ruleaza si se prind cu o scobitoare, se orneaza cu putina maioneza si cu gogosari acri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca cu salata a la rouse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cighir a la

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin

7 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400g sunca
  • 300 gr Maioneza
  • 4 buc Morcov
  • 1 buc Telina
  • 2 buc Pastarnac
  • 4 buc Cartof
  • 4 buc Castravete
  • 100 gr Mustar
  • 5 gr Piper
  • 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Bagels cu praz, sunca si branza