autor:

» » Aperitive

Rulouri de sunca cu salata a la rouse

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
400g sunca, 300 gr Maioneza, 4 buc Morcov, 1 buc Telina, 2 buc Pastarnac, 4 buc Cartof, 4 buc Castravete, 100 gr Mustar, 5 gr Piper, 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul cu un Cub Maggi, cand este fiert se taie marunt, se dauga castravetii acri taiati si ei marunt, se amesteca cu maioneza si mustar, se pune un praf de piper. Se iau feliile de sunca, se umplu cu salata, se ruleaza si se prind cu o scobitoare, se orneaza cu putina maioneza si cu gogosari acri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca cu salata a la rouse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400g sunca
  • 300 gr Maioneza
  • 4 buc Morcov
  • 1 buc Telina
  • 2 buc Pastarnac
  • 4 buc Cartof
  • 4 buc Castravete
  • 100 gr Mustar
  • 5 gr Piper
  • 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Ceafa afumata