autor:

Bucatareala 2.0

» » Aperitive

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2014

Ingrediente
10 felii de sunca presata, 10 felii de cascaval, 2 vinete coapte mai micute sau 1 mare, 2 oua, faina, 1 -2 linguri parmezan, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de sunca se aseaza o felie de cascaval si 1 - 2 lingurite de umplutura, se ruleaza si se prind cu cate o scobitoare.



Se pregatesc doua boluri. Intr-unul punem faina, iar in celalalt batem ouale bine, cu sare, piper si parmezan.



Fiecare rulou se trece prin faina, inclusiv capetele, dupa care se da prin oul batut. Se prajesc in ulei incins, intr-o tigaie antiaderenta, pana se rumenesc bine. Se rumenesc foarte repede, deci, focul sa nu fie prea mare.



Ca idee, cand se pune ruloul in tigaie, se aseaza cu partea de inchidere in jos si se scoate scobitoarea. Uleiul fiind incins, ruloul se sigileaza rapid si nu se desface si nici nu curge umplutura.



Pofta buna!



http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/

https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca cu vinete si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Spalam pieptul de pui. Il batem putin cu ciocanul pentru snitele. Il condimentam cu sare si piper,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Jozsef_Czina

    Jozsef_Czina (Bucatar) , 13 iunie 2015

    eu le fac odata la saptamana (eu nu testez mancarea eu le prepar si mananc )

  • Fara foto

    Daniela Onosa , 08 ianuarie 2015

    ok vreau si eu

  • Fara foto

    Daniela Onosa , 08 ianuarie 2015

    o sa le incerc aceste rulouri par simple

    • AdeLyna

      AdeLyna (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2014

      Arata bine! :-)

    • Fara foto

      Maciuca Victoria , 11 noiembrie 2014

      ok vreu sa fac duminica acum sint in statiune la felix

    • Fara foto

      Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      aperitiv bulb de lalele

    • Fara foto

      Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      iepure la cuptor cu flori de lotus stiti sa-l gatit?

    • Fara foto

      Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      faceti oua scotiene

    • Fara foto

      Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      floare la ureche

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de cascaval
  • 2 vinete coapte mai micute sau 1 mare
  • 2 oua
  • faina
  • 1 -2 linguri parmezan
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatareala 2.0
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Ceapa se taie julien, iar morcovul felii. Nu foarte fine, ca oricum le vom nimici in blender. Se

4 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

2 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Omleta bogata

Omleta bogata

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec

4 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Jozsef_Czina (Bucatar)

eu le fac odata la saptamana (eu nu testez mancarea eu le prepar si mananc )

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui shanghai