Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Ingrediente

  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de cascaval
  • 2 vinete coapte mai micute sau 1 mare
  • 2 oua
  • faina
  • 1 -2 linguri parmezan
  • sare si piper

Mod de preparare

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de sunca se aseaza o felie de cascaval si 1 - 2 lingurite de umplutura, se ruleaza si se prind cu cate o scobitoare.

Se pregatesc doua boluri. Intr-unul punem faina, iar in celalalt batem ouale bine, cu sare, piper si parmezan.

Fiecare rulou se trece prin faina, inclusiv capetele, dupa care se da prin oul batut. Se prajesc in ulei incins, intr-o tigaie antiaderenta, pana se rumenesc bine. Se rumenesc foarte repede, deci, focul sa nu fie prea mare.

Ca idee, cand se pune ruloul in tigaie, se aseaza cu partea de inchidere in jos si se scoate scobitoarea. Uleiul fiind incins, ruloul se sigileaza rapid si nu se desface si nici nu curge umplutura.

Pofta buna!

http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/

https://www.facebook.com/bucatarealaindoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise