Se fierb legumele (curatate, spalate) intregi, se taie apoi marunt castravetii, gogosarii si legumele fierte - se amesteca cu maioneza, se adauga sare si piper. Se aseaza pe felia de sunca cam o lingura - doua de salata de legume, se ruleaza si se aseaza pe un platou rulourile unul langa altul.
Se orneaza cu feliute de maslina, maioneza, feliute subtiri de castravete sau frunzulite de patrunjel. Dizolvam gelatina in apa, o turnam incet cu ligura peste rulouri si bagam platoul la frigider. Cand le scoateti gelatina vor sclipii, gelatina intarita dand un aer sofisticat unor chestii asa de simple.
Intr-un an am folosit de Craciun, pentru ornarea rulourilor gelatina rosie si au fost foarte haioase!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii