Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013
Ingrediente
Se pot folosi feliute de sunca de Praga, de pui sau parizer, cascaval, oua, pesmet, faina, condimente (piper, busuioc,
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul de faina si pesmet, prin oul batut cu condimente si din nou prin faina si pesmet. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe servetele pentru a se indeparta surplusul de grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate