autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri de sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 ml lapte, , 2 oua, , 125 g faina, , sare, , 2 linguri unt topit,, cate 1/2 legatura de patrunjel verde, , marar si codite de ceapa verde, , 200 g branza proaspata de capra (sau de vaca), , piper,, circa 8 felii subtiri de sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine faina cu ouale si cu 1 varf de cutit de sare, se adauga laptele si 125 ml de apa si se lasa putin sa creasca. Se incinge cate putin unt intr-o tigaie si se fac din aluat 4 clatite subtiri. Se prajesc, pe rand, in unt si se lasa sa se raceasca.
Se spala verdeata, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca branza cu verdeata, se sareaza si se pipereaza.
Se unge fiecare clatita cu un strat de branza, se aseaza pe cate doua felii de sunca, se ruleaza si se taie felii (in curmezis).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • sare
  • 2 linguri unt topit,
  • cate 1/2 legatura de patrunjel verde
  • marar si codite de ceapa verde
  • 200 g branza proaspata de capra (sau de vaca)
  • piper,
  • circa 8 felii subtiri de sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute de pui