autor:

» » Aperitive

Rulouri de sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 ml lapte, , 2 oua, , 125 g faina, , sare, , 2 linguri unt topit,, cate 1/2 legatura de patrunjel verde, , marar si codite de ceapa verde, , 200 g branza proaspata de capra (sau de vaca), , piper,, circa 8 felii subtiri de sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine faina cu ouale si cu 1 varf de cutit de sare, se adauga laptele si 125 ml de apa si se lasa putin sa creasca. Se incinge cate putin unt intr-o tigaie si se fac din aluat 4 clatite subtiri. Se prajesc, pe rand, in unt si se lasa sa se raceasca.
Se spala verdeata, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca branza cu verdeata, se sareaza si se pipereaza.
Se unge fiecare clatita cu un strat de branza, se aseaza pe cate doua felii de sunca, se ruleaza si se taie felii (in curmezis).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe. Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • sare
  • 2 linguri unt topit,
  • cate 1/2 legatura de patrunjel verde
  • marar si codite de ceapa verde
  • 200 g branza proaspata de capra (sau de vaca)
  • piper,
  • circa 8 felii subtiri de sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele de porc