autor:

alina

» » Aperitive

Rulouri de varza cu branza

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Ingrediente
12 frunze de varza, 1 ceasca de branza, 1 ceasca de parmezan, 1/3 ceasca de lapte, 2 linguri unt, 1 lingura patrunjel, 1 ceasca paste de tomate, 1 ceasca apa, 3 lingurite de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Frunzele de vaza le punem intr-o oala, apoi adaugam apa cat sa le acopere si sarea. Lasam frunzele sa fiarba la loc potrivit pana cand frunzele se inmoaie. Dupa ce au fiert, taiem partea tare a frunzelor pentru a putea sa le rulam. Pana cand facem umplutura pornim cuptorul. Intr-un vas amestecam bine branza, parmezanul, laptele, untul si patrunjelul. Punem pe fiecare frunza crema de branza si le rulam tinand cat mai strans, asezam rulourile intr-o tava si deasupra turnam pasta de tomate amestecata cu apa. Tava o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam la cuptor timp de 30 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de varza cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert (20-25

10 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Marcu , 13 iunie 2014

    am sa incerc si eu reteta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    interesant si apetisant...

  • Fara foto

    Chiroiu Elena , 12 noiembrie 2013

    interesanta reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 12 frunze de varza
  • 1 ceasca de branza
  • 1 ceasca de parmezan
  • 1/3 ceasca de lapte
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 ceasca paste de tomate
  • 1 ceasca apa
  • 3 lingurite de sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

interesant si apetisant...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa