autor:

alina

» » Aperitive

Rulouri de varza cu branza

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2013

Ingrediente
12 frunze de varza, 1 ceasca de branza, 1 ceasca de parmezan, 1/3 ceasca de lapte, 2 linguri unt, 1 lingura patrunjel, 1 ceasca paste de tomate, 1 ceasca apa, 3 lingurite de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Frunzele de vaza le punem intr-o oala, apoi adaugam apa cat sa le acopere si sarea. Lasam frunzele sa fiarba la loc potrivit pana cand frunzele se inmoaie. Dupa ce au fiert, taiem partea tare a frunzelor pentru a putea sa le rulam. Pana cand facem umplutura pornim cuptorul. Intr-un vas amestecam bine branza, parmezanul, laptele, untul si patrunjelul. Punem pe fiecare frunza crema de branza si le rulam tinand cat mai strans, asezam rulourile intr-o tava si deasupra turnam pasta de tomate amestecata cu apa. Tava o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam la cuptor timp de 30 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de varza cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta  Bucuria Culorilor

Tarta Bucuria Culorilor

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu

3 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Marcu , 13 iunie 2014

    am sa incerc si eu reteta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    interesant si apetisant...

  • Fara foto

    Chiroiu Elena , 12 noiembrie 2013

    interesanta reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 12 frunze de varza
  • 1 ceasca de branza
  • 1 ceasca de parmezan
  • 1/3 ceasca de lapte
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 ceasca paste de tomate
  • 1 ceasca apa
  • 3 lingurite de sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

interesant si apetisant...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Omleta cu urda