Intr-un vas se pregateste umplutura, se amesteca branzeturile cu coaja de lamaie si cu firele de ceapa se acopera si se da la rece. Vinetele se taie felii nu prea groase si se presara cu sare si se lasa 20 de minute.Se spala sarea si se lasa pe hirtie absorbanta. Se incalzeste o tigaie pt grill, se ung feliile de vinata pe o parte cu ulei si se pun pe partea unsa la grill si cealalta parte se unge si ea cu ulei.
Se lasa citeva minute pe fiecare parte si se ia de pe foc. Pina aici se poate pregati cu o zi dinainte. Pt. a servi, punem pe fiecare felie de vinata o lingura din compozitia de branza si le rostogolim pentru a forma un rulou. Este un aperitiv foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii