Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.
Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga putina apa pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust. Compozitia se pune pe feliile de vinata, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare (sau indoim in doua vinata cu compozitiape ea). Astfel rulourile de vinata obtinute se dau la frigider pe citeva ore. Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii