autor:

mariana

» » Aperitive

Rulouri de vinata cu nuca

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2009

Ingrediente
3 vinete, 1 pahar de nuci, patrunjel si marar, 3 catei de usturoi, Sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.
Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga putina apa pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust. Compozitia se pune pe feliile de vinata, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare (sau indoim in doua vinata cu compozitiape ea). Astfel rulourile de vinata obtinute se dau la frigider pe citeva ore. Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinata cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele din dovlecei

Chiftele din dovlecei

Se curata dovlecelul si se rade pe razatoarea mare.Se amesteca cu ouale,faina,praful de copt,mararul,patrujelul

5 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive
Rulada de legume

Rulada de legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

2 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pasta de ardei copti