autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rulouri de vinete

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
500 gr vinete(2), 1 ou, 20 gr faina alba, 200 gr branza pt topit, 200 gr sunca presata, sare

Dificultate: Medie Timp: 40 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja.Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca.Le presaram cu sare si le lasam cam 1 ora sa lase apa si le uscam cu un servetel absorbant.Se aseaza faina intr-o farfurie intinsa,oul se bate intr-un castronas.Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul;abia incalzit uleiul,trecem vinetele prin faina si dupa aceea prin oul batut ,prajind vinetele pe ambele parti pana devin destul de aurii.Se scurg bine de ulei pe ambele parti si adaugam o felie de branza peste felia inca fierbinte de vinete,adaugam si sunca presata,si rulam vinetele pana se formeaza un rulou care-l inchidem cu ajutorul unei scobitori.Se aseaza vinetele pe un platou de servit,se orneaza dupa gustul fiecaruia si se serveste.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza

6 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costina Stoinoiu , 26 iulie 2015

    Mulțumesc ptr rețete ! Buna !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    O bunatate...

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Vai ce bunatate, iti lasa gura apa doar cand te gandesti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Apetisante! Frumos decorate, de efect!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte buna mancarea, aspectuoasa!!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Superb!!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      sunt fan vinete!salvat

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Arata nemaipomenit!Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte fine! Un platou de 5*

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Vinetele sunt preferatele mele asa ca salvez reteta si trec la procurarea ingredientelor cat mai repede!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      I-mi place reteta, trebue sa o incerc. Felicitari !

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Ador vinetele o sa salvez reteta..feicitari !!

    • Fara foto

      Adina , 18 martie 2010

      Aspectuoase si delicioase

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Imi plac vinetele.Iar rulourile tale arata delicios.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      mmm..ce bine arata !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

24 voturi

Ingrediente

  • 500 gr vinete(2)
  • 1 ou
  • 20 gr faina alba
  • 200 gr branza pt topit
  • 200 gr sunca presata
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cascaval umplut