autor:

mirela0911

» » , Aperitive cu brinza, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2017

Ingrediente
1 dovlecel, 1 vanata, sare, piper, cas proaspat de capra, 4 cartofi albi, verdeturi italiene, 100 g kaizer, 1/2 ardei gras rosu, 2-3 lg ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti, se iau de pe foc si se scurg de apa.



Kaizerul se taie fasiute subtiri, la fel si ardeiul gras. Se pune kaizerul la calit intr-o tigaie cu cele 3 lg ulei, se lasa sa se rumeneasca, apoi se adauga ardeiul gras. Se scoate din tigaie pe o farfurie, scurgandu-se bine de ulei.



Se spala bine dovlecelul si vanata, se sterg cu un prosop de hartie, apoi se taie pe lungime in felii subtiri de cca 3 mm. Se prajesc pe ambele parti in uleiul in care s-a calit inainte kaizerul, se lasa aproximativ 2-3 minute pe fiacare parte, cat sa se inmoaie putin. Daca mai este cazul, se mai adauga pe parcurs putin ulei.



Casul se taie in bucati egale sub forma de bastonase mai groase.



Se ia o felie de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper, se ia o felie de vanata, se condimenteaza la fel si se asaza una peste alta. Se asaza casul si se ruleaza dupa el dovleacul cu vanata. Se impunge cu o scobitoare pentru a nu se desface si se procedeaza la fel si cu celelalte bucati. Mie mi-au iesit 6 bucati de rulouri.



Cartofii se amesteca impreuna cu kaizerul si ardeiul, se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi italiene, se asaza rulourile deasupra si se da la cuptor pentru cca 15-20 minute.



Se scot pe un platou, se rade deasupra putin cas de capra sau cascaval si se serveste ca atare, sau ca garnitura alaturi de o friptura, de care doriti.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei, vinete si cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca ca la mama

Zacusca ca la mama

Se coc vinetele si gogosarii . Peste gogosarii copti se pune sare si se acopera cu un prosop pentru

14 voturi    7 comentarii
10h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole boabe

Mancarica de fasole boabe

Fasolea se fierbe si se scurge in 3 ape. In a treia apa se adauga un pic de sare, morcovul si o lingura

16 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • sare
  • piper
  • cas proaspat de capra
  • 4 cartofi albi
  • verdeturi italiene
  • 100 g kaizer
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lg ulei

Raporteaza reteta

Retete
de mirela0911
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Pentru mine este cea mai buna ciorba de sezon! Se curata fasolea la capete, se spala si se rupe

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Prajitura din albusuri cu zmeura

Prajitura din albusuri cu zmeura

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si

1 vot    0 comentarii
1h
Inghetate
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi copti pe gratar