autor:

Adriana K.D.

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu peste

Rulouri din peste

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2011

Ingrediente
file de peste pangasius aprox 1kg, condimente pt peste, sare, piper, boia, 3 oua, faina alba, pesmet, cateva felii de sunca de pui, cateva felii de cascaval, cateva felii de gogosarii copti

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

47 voturi

Mod de preparare

Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider.
Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste care punem gogosari copti, apoi sunca de pui, si ultima data cascavalul.Rulam bucatile de peste,apoi le dam prin faina alba, prin ou unde am pus sare piper si boia, si ultima data prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei, si cand este incins punem rulourile la prajit , le prajim pe ambele parti.
Se servesc calde alaturi de garnitura de cartofi, eu am servit alaturi de ghiveci de legume.
Pofta Buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fitofag prajit

Fitofag prajit

Pestele eviscerat si curatat de solzi si branhii se spala bine si se portioneaza (capul si coada

5 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bolboaca Carmen , 01 aprilie 2015

    Papa bun!!!!

  • Fara foto

    Ionela Antonina , 19 februarie 2015

    trebuie sa fie foarte buuuuunnnn

  • Fara foto

    Katy Zanea , 29 decembrie 2014

    bunaa

    • Fara foto

      Ghenu Marian , 17 septembrie 2014

      hm..pangasius?

    • Fara foto

      Lucia Fusle , 19 august 2014

      sunt foarte gustoase

    • Fara foto

      Ileana Cuciureanu , 18 august 2014

      cred ca minunat!

    • Fara foto

      Lili Enache , 12 ianuarie 2014

      foarteeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuna

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

      arata foarte bine si cred ca au un gust deosebit! as vrea te rog, sa imi explici care este rolul condimentelor pus in apa in care se dezgheata pestele! felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

      Imi place ,eu il dau prin ou si pesmet il invelesc in stanioli il pun la cuptor ,dupa 15 minute il desfac si il las sa se rumeneasca . Este o bunatate !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      O reteta gustoasa si pe intelesul tuturor. Si cum la mine se mananca foarte bine pestele...urmatoarea data voi face cu siguranta reteta aceasta.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

      Felicitari pentru reteta! Foarte bine gandita si bine prelucrata.*****

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

      felicitari,foarte aspectos si cred ca si foarte bun

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

      Arata foarte bine.Felicitari.

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      simplu si delicios

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      Foarte fine si explicatie excelenta pentru prepararea lor!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      Delicios si foarte apetisant, si nouã ne place:)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Arata minunat!

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Superb arata ! Ador rulourile din peste si in general tot ce inseamna peste. Merci de reteta ! :* :* :*

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Foarte gustos ! si eu obisnuesc sa-l pregatesc sub aceasta forma si este foarte bun si apreciat de ai mei. Felicitari ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

47 voturi

Ingrediente

  • file de peste pangasius aprox 1kg
  • condimente pt peste
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cateva felii de sunca de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de gogosarii copti

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Marian (Chef de cuisine)

arata foarte bine si cred ca au un gust deosebit! as vrea te rog, sa imi explici care este rolul condimentelor pus in apa in care se dezgheata pestele! felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Ceatal la grill (gratar) cu sos alb