Rulouri picante

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca
  • 500g faina
  • 10g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 2-3 buc. carnati
  • 1 bucata salam
  • ketchup
  • 1 ou
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Drojdia se dizolva in 2-3 linguri de apa calduta.

Apoi se adauga 2-3 linguri de faina.

Se incorporeaza faina cat sa fie ca o smantana, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul la un loc caldut si ferit de curent.

Se pune faina intr-un lighean, se adauga maiaua, se amesteca putin cat sa se incorporeze in faina.

Apoi pe masa se pune faina, se face o gaurica in care se adauga oul, uleiul, praful de sare si se framanta un aluat usor de lucrat cu el.

Trebuie sa rezulte un aluat elastic si usor de modelat.

Se intinde o foaie potrivit de subtire.

Se pune ketchup peste toata foaia.

Intre timp, pregatim umplutura, tocam ceapa marunt, carnati si salamul bucatele mici iar cascavalul il dam pe razatoare.Se amesteca toate impreuna cu oul si condimente, eu am pus piper, rozmarin, chili si ardei iute uscat si macinat.

Se amesteca cat sa se incorporeze bine in ou.

Se intinde compozitia peste foaia de aluat apoi se ruleaza

Se taie bucati cat dorim de mari, nu foarte mai ca sa nu se lase.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se pune putin cascaval si deasupra.

Se dau la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Se servesc simple sau cu maioneza, ori ketchup, depinde de gusturile fiecaruia.

Va doresc pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise