autor:

emadina

» » Aperitive

Rulouri siciliene

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
3 vinete mari, 1 ardei gras rosu, 1 capatana usturoi, 1 ceapa mica, 1 morcov, 200 g suc de rosii, 200 g paste, ulei de masline,sare, magheran, busuioc, oregano, 100 g branza rasa, 100 g cascaval ras, 100 g cascaval feliat

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se curata si se taie felii pe lung.Se sareaza si se lasa sa se scurga toxinele.

Pastele se fierb in apa cu sare, al dente.

Separat se pregateste sosul, calind in putin ulei legumele tocate marunt si apoi adaugand sucul de rosii si condimentele. Pastele se amesteca cu acest sos si se adauga branza si cascaval ras din belsug. Se acopera pt. a se mentine calde.

Vinetele se prajesc putin in ulei incins apoi se pun pe hartie absorbanta. Se pune pe fiecare felie de vanata cate o lingura de spaghete cu sos si se ruleaza precum sarmalele.Pe deasupra se pun felii de cascaval si se dau la cuptor pentru cateva minute. Se pot servi si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri siciliene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu ciuperci

Placinta cu ciuperci

Framantam un aluat potrivit de tare(ca pentru turte muntenesti), pe care il lasam la dospit cam 30

11 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de avocado si naut

Pasta de avocado si naut

Nautul se pune la inmuiat cu o zi inainte si se fierbe a doua zi. Avocado se curata si se taie bucati,

7 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 200 g suc de rosii
  • 200 g paste
  • ulei de masline,sare
  • magheran
  • busuioc
  • oregano
  • 100 g branza rasa
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g cascaval feliat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane