Vinetele se curata si se taie felii pe lung.Se sareaza si se lasa sa se scurga toxinele.
Pastele se fierb in apa cu sare, al dente.
Separat se pregateste sosul, calind in putin ulei legumele tocate marunt si apoi adaugand sucul de rosii si condimentele. Pastele se amesteca cu acest sos si se adauga branza si cascaval ras din belsug. Se acopera pt. a se mentine calde.
Vinetele se prajesc putin in ulei incins apoi se pun pe hartie absorbanta. Se pune pe fiecare felie de vanata cate o lingura de spaghete cu sos si se ruleaza precum sarmalele.Pe deasupra se pun felii de cascaval si se dau la cuptor pentru cateva minute. Se pot servi si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii