autor:

motosca mariana

» » , Aperitive, Aperitive

Rulouri su sunca si pasta de branza

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
sunca de praga 200gr, 1cutie de almete cu marar, castravete proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat in sfert. Se ruleaza si se da la rece. Se aseaza pe platou dupa ce au fost taiate rondele .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri su sunca si pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne

"Pere" de gãinã (Peras de galinha)

Aceste "peras" sau "coxas de frango" se gãsesc in toate patiseriile, barurile si supermarketurile

8 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati,

13 voturi    10 comentarii
35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Foarte usor ai rapid de facut. De ziua mea i-am servit pe invitati. Am apucat si eu numai un rulou. :-)

  • Fara foto

    Gabriela (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte usor de pregatit, au iesit super.Felicitari, ai votul meu!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Mariana,foarte simplu si foarte gustos.Ai votul meu felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Arata foare bine.Cred ca sunt gustoase. Cu siguranta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Arata minunat, e o buna idee, am salvat reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      delicioasa...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Arata bine,dar taiate felii, nu se cam desfac?!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

      De ce nu folosesti si ardeu gras rosu? Ar fi minunat. Daca vrei...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Dietetic si bun, simplu de pregatit.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • sunca de praga 200gr
  • 1cutie de almete cu marar
  • castravete proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

Foarte usor ai rapid de facut. De ziua mea i-am servit pe invitati. Am apucat si eu numai un rulou. :-)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne