autor:

motosca mariana

» » , Aperitive, Aperitive

Rulouri su sunca si pasta de branza

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
sunca de praga 200gr, 1cutie de almete cu marar, castravete proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat in sfert. Se ruleaza si se da la rece. Se aseaza pe platou dupa ce au fost taiate rondele .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri su sunca si pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Foarte usor ai rapid de facut. De ziua mea i-am servit pe invitati. Am apucat si eu numai un rulou. :-)

  • Gabriela (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte usor de pregatit, au iesit super.Felicitari, ai votul meu!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Mariana,foarte simplu si foarte gustos.Ai votul meu felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Arata foare bine.Cred ca sunt gustoase. Cu siguranta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Arata minunat, e o buna idee, am salvat reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      delicioasa...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Arata bine,dar taiate felii, nu se cam desfac?!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

      De ce nu folosesti si ardeu gras rosu? Ar fi minunat. Daca vrei...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Dietetic si bun, simplu de pregatit.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • sunca de praga 200gr
  • 1cutie de almete cu marar
  • castravete proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

lauramihaela88 (Chef de cuisine)

Foarte usor ai rapid de facut. De ziua mea i-am servit pe invitati. Am apucat si eu numai un rulou. :-)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti in aluat