Se rade cascavalul si se amesteca cu faina, 2 oua, piper si se face un aluat mai tare, care se intinde cu mana si se aseaza patrunjelul pe toata foaia, apoi se aseaza carnaciorul si se ruleaza in asa fel incat sa ramana carnatul la mijloc. Apoi se da prin ou si prin pesmet si se prajeste la foc potrivit. Se taie felii dupa ce se raceste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii