RUMBA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt. blat: 9 albusuri 1 cana si jumatate zahar 1 cana faina 1 cana nuci 1 cana stafide 1 cana rahat esenta sau zahar vanilat pt. crema: 9 galbenusuri 1 cana de zahar 1 pachet si jumatate de margarina zahar vanilat pt. asamblare mai trebuie 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga celelalte ingrediente, se unge o tava si se tapeteaza cu faina, se pune in tava si se coace in cuptorul incins in prealabil.

Crema: toate ingredientele se fierb pe bain-marin pana se ingroasa, se lasa la racit dupa care se pune intre foi si blat.

Asamblare: foaie de napolitana, 1/2 crema ( se imparte in 2 ), blatul, 1/2 crema, apoi cealalta foaie de napolitana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise