autor:

Georgiana Cosac

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
700-800 g zahar, 300 ml apa, 1 pachet margarina, 30 g cacao, 700 g biscuiti populari, esenta rom.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina cubulete. Dupa ce s-a topit, se pun esenta si biscuitii rupti. Se pune amestecul pe celofan umed si se ruleaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de Biscuiti

Salam de Biscuiti

Pasul 1: Pregatim o cratita in care punem zaharul. Adaugam praful de cacao si apa si omogenizam. Pasul

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Biscuitii se rup bucatele, stafidele se pun la inmuiat cu romul, 200 grame zahar se pun la caramelizat

5 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • DENISIA

    DENISIA (Chef de cuisine):

    Buna ziua! Am incercat sa fac aceasta reteta pentru ca fata de celalalte este exact reteta pe care o folosea si bunica mea. De iesit a iesit singura problema este ca e muuult prea dulce si asta in conditiile in care biscuitii nu au fost dulci iar eu sunt o mancatoare de dulciuri dulci. Am folosit biscuitii aceia populari tari si fara arome. Eu zic sa o incercati dar puneti mai putin zahar si eventual putina nuca. ;) Succes la prajiturit!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Si eu pun esenta de rom, dar pun si vanilie, imi place mai parfumat.

  • Fara foto

    Felix (Bucatar) , 09 ianuarie 2012

    si se mai poate pune lapte in loc de apa ;)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata bine.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Eu nu adaug margarina,ci 40 gr unt topit la temperatura camerei!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Hmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 700-800 g zahar
  • 300 ml apa
  • 1 pachet margarina
  • 30 g cacao
  • 700 g biscuiti populari
  • esenta rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Placinta clasica cu mere

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se

20 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu pun esenta de rom, dar pun si vanilie, imi place mai parfumat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Gem de capsune