autor:

Georgiana Cosac

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
700-800 g zahar, 300 ml apa, 1 pachet margarina, 30 g cacao, 700 g biscuiti populari, esenta rom.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina cubulete. Dupa ce s-a topit, se pun esenta si biscuitii rupti. Se pune amestecul pe celofan umed si se ruleaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucatele si se pun intr-un castron. Se taie rahatul

10 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă Pentru varianta "de dulce" se inlocuieste 150 ml de apa

23 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • DENISIA

    DENISIA (Chef de cuisine):

    Buna ziua! Am incercat sa fac aceasta reteta pentru ca fata de celalalte este exact reteta pe care o folosea si bunica mea. De iesit a iesit singura problema este ca e muuult prea dulce si asta in conditiile in care biscuitii nu au fost dulci iar eu sunt o mancatoare de dulciuri dulci. Am folosit biscuitii aceia populari tari si fara arome. Eu zic sa o incercati dar puneti mai putin zahar si eventual putina nuca. ;) Succes la prajiturit!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Si eu pun esenta de rom, dar pun si vanilie, imi place mai parfumat.

  • Fara foto

    Felix (Bucatar) , 09 ianuarie 2012

    si se mai poate pune lapte in loc de apa ;)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata bine.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Eu nu adaug margarina,ci 40 gr unt topit la temperatura camerei!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Hmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 700-800 g zahar
  • 300 ml apa
  • 1 pachet margarina
  • 30 g cacao
  • 700 g biscuiti populari
  • esenta rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Placinta clasica cu mere

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se

20 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu pun esenta de rom, dar pun si vanilie, imi place mai parfumat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata burlacului cu afine, zmeura si limoncello