Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la temperatura camerei,se amesteca usor si se lasa cateva minute. Se adauga toate ingredientele(rahatul taiat feliute,nuca macinata,stafidele,nuca de cocos),apoi se toarna crema si se amesteca bine,dar usor.
Pe tipla sau pe folie de aluminiu se toarna din compozitie,se uniformizeaza,se ruleaza dand forma unui salam.
La fel se procedeaza pana se termina toata compozitia.Se pastreaza la rece .Se serveste taiat in feliute.Este un desert minunat pentru orice ocazie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii