Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt blat: pt crema:
  • -300g biscuiti - 125g unt
  • -2 banane - 5 ling.zahar pudra
  • -200g zahar - 2-3 ling. nuca de cocos
  • -200ml apa/lapte
  • -3 linguri cacao
  • -3 linguri nuca de
  • cocos

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Se sfarama biscuitii, se insiropeaza cu un sirop din apa si zahar. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Separat se freaca untul cu zaharul pudra si nuca de cocos. Blatul se intinde pe o bucata de clinfilm (folie polietilena menaj) si se da o forma dreptunghiulara. Se adauga crema, iar in mijloc se pun 2 banane. Compozitia se ruleaza in jurul bananelor, se infasoara si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise