Ingrediente
500 g biscuiti populari,, 250 g rahat,, 350 g margarina,, 250 g nuci uscate la cuptor si faramitate,, 6 linguri cacao,, 1 ceasca zahar pudra,, 1 lingura de coaja de lamaie/portocala,, 1 lingura de rom.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
397 voturi
Mod de preparare
Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar. Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii. Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.
Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. Se serveste taiat rondele.
mira (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2013
puse cand se adauga coaja de portocale.
Floarea Colceriu , 28 noiembrie 2013
si nucile uscate la cuptor?
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013
Este foarte bun, cand erau copii mai mici, faceam mai des, acum nu prea are cine sa-l manace.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013
hmm,ce bunatate...
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013
Imi place,eu dau batonul prin cocos.
Nicoleta Ilicea , 17 octombrie 2013
SI EU AM FOLOSIT TOT LAPTE IESE MAI GUSTOS.
Nicoleta Ilicea , 17 octombrie 2013
FOARTE BUN
Nuti Andronache , 24 septembrie 2013
salamul de biscuiti este specialitatea casei,dar imi place sa incerc retete noi
Nuti Andronache , 24 septembrie 2013
la modul de preparare aveti putina apa .cantitatea? iar la ingrediente nu aveti nici apa,nici lapte
Marry Marryna , 24 septembrie 2013
Rody Blondyna da vreau sa stiu mai pe intelesu meu pe rand tot cum trebuie sa fac
Nuti Andronache , 23 septembrie 2013
cata apa se foloseste?
Calafateanu Elis , 29 august 2013
si ca desert o prajiturica ce ziceti.
Gustos_Ro (Chef de cuisine) , 28 august 2013
@Cristina: la noi se vad ingredientele listate in stanga. Ne poti da, te rugam, mai multe detalii? Poti trimite un e-mail si la suport@gustos.ro (eventual si cu o captura de ecran a paginii retetei asa cum se vede la tine). Mersi.
cristina , 23 august 2013
de unde stiu gramajul
Alev Caienar , 30 mai 2013
:))
C.a.L.i.N (Bucatar) , 16 martie 2012
Delicios !!! i-am zis la mama sami faca si mie si e delicioss !!!!
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
Super !
adelyn@ , 18 ianuarie 2010
Prima data l-am gustat la o pritena si a fost foarte, foarte bun; iar azi am decis sa iau reteta de pe internet ca sa o pot prepara si eu. ;))
miry , 20 iulie 2009
Super!
ge , 27 februarie 2009
Se pune pe un celofan cacao si apoi compozitia si se ruleaza se da la frigider. Este mai bun cu cacao. Pofta buma!
florentina , 20 decembrie 2008
Cand eram mai tanara tot faceam salam de biscuti, dar acum k m-am csatorit nu am mai facut demult, dar vreau sa ma apuc sa fac iarasi, k imi place foarte mult.
ana 26 , 10 decembrie 2008
Am facut aceasta reteta chiar astazi, dar nu stiu din ce cauza, compozitia mi-a iesit prea moale si nu am idee cum o pot rula. Asa ca am lasat-o deoparte si mai tarziu vad ce fac cu ea.
MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2008
Imi place salamul de biscuiti. Am mancat, dar cumparat. Nu am facut niciodata, dar o sa incerc dupa reteta asta, sa vad daca reusesc.