Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti populari,
  • 250 g rahat,
  • 350 g margarina,
  • 250 g nuci uscate la cuptor si faramitate,
  • 6 linguri cacao,
  • 1 ceasca zahar pudra,
  • 1 lingura de coaja de lamaie/portocala,
  • 1 lingura de rom.

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar. Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii. Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.

Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. Se serveste taiat rondele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor