Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se amesteca apa (laptele) cu cacaoua, zaharul. Se fierb iar apoi se pune untul sau margarina.
Biscuiti se rup in bucati mici, se taie nucile, rahatul, stafidele si se amesteca. Se toarna peste biscuitii amestecati laptele fierbinte si se amesteca bine.
Compozitia se imparte in doua.
Biscuitii pudra se pun pe celofan, se pune compozitia, se ruleaza, pudrandu-se cu biscuiti. Se da la rece. Se poate pudra si cu nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii