autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 oua, o cană zahăr (250 g), 1 pachet unt, o cana lapte, 2 sau 3 linguri cacao, 3 vanilii(sau o fiola esenta vanilie dr oetker), 450 g biscuiti ,,Petite beure,,(adica un pachet mare)

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Se maruntesc biscuitii cu mana.

Intrun vas punem untul la topit la foc mic. Intre timp frecăm bine ouăle cu zahărul, vanilia, apoi cacao şi la urmă adaugăm laptele. Amestecăm totul bine si turnăm peste untul topit. Amestecăm continuu până se îngroaşă puţin. Acum luam vasul de pe foc şi adăugăm biscuiţii zdrobiţi, amestecam bine sa se omogenizeze. Se imparte in 2 şi se rulează pe 2 folii de nylon, sau celofan, sub forma unui salam. Foliile se ung cu putina margarina, să se dezlipeasca mai uşor compozitia. Se ştie, foliile se leagă la capete, salamul se pune la frigider după ce s-a răcit. Cine doreste poate adauga si un pumn da nuca prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Faramitati biscuiti si amestecati cu: nucile, cacaoa si stafide.L aptele

71 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă 3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar

92 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Ioana (Chef de cuisine):

    Mult mai rapid si mai usor decat m-as fi asteptat. Am respectat reteta intocmai. A iesit o bunatate! Multumesc, a fost apreciata de familie.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Multumesc Ioana ca ai incercat-o ma bucur ca ti-a reusit, Eugen, imi pare rau de post nu am reteta.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Vrem si reteta de post !?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    E foarte gustos si apreciat de copilasi.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Bun cala mama acasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua
  • o cană zahăr (250 g)
  • 1 pachet unt
  • o cana lapte
  • 2 sau 3 linguri cacao
  • 3 vanilii(sau o fiola esenta vanilie dr oetker)
  • 450 g biscuiti ,,Petite beure,,(adica un pachet mare)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Ioana ca ai incercat-o ma bucur ca ti-a reusit, Eugen, imi pare rau de post nu am reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Ochi de elefant