autor:

Alina

» » , Prajituri, Retete de post

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: Alina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
- 1/2 biscuiti, - 1 pachet de margarina Unirea, - 1/2 kg rahat, - 1 cana zahar, - esenta de rom, - 1 plic zahar vanilat, - 1 pachet cacao, - lapte/apa depinde daca o faci de post sau nu, - pesmet (eventual biscuiti dati prin razatoare), - celofan sau folie alimentara.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Se rup biscutii si se stropesc cu apa sau lapte.

Intr-o oala suficient de mare se topeste margarina la foc potrivit. Ulterior se adauga rahatul, zaharul, esenta de rom, zaharul vanilat si cacaua. Se opreste aragazul si se lasa la racit.



Dupa ce se raceste se pune compozitia peste biscuiti si se amesteca.



Se pune pe celofanul presarat cu pesmet si cacaua si se ruleaza.

Apoi trebuie lasat in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Se zdrobesc biscuiţii puşi într-o plasă de nailon pentru a

27 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Am caramelizat laptele condensat,apoi am pus untul si am lasat la racit. Biscuitii

19 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1/2 biscuiti
  • - 1 pachet de margarina Unirea
  • - 1/2 kg rahat
  • - 1 cana zahar
  • - esenta de rom
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 pachet cacao
  • - lapte/apa depinde daca o faci de post sau nu
  • - pesmet (eventual biscuiti dati prin razatoare)
  • - celofan sau folie alimentara.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de fasole (de post)