Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se rup biscutii si se stropesc cu apa sau lapte.
Intr-o oala suficient de mare se topeste margarina la foc potrivit. Ulterior se adauga rahatul, zaharul, esenta de rom, zaharul vanilat si cacaua. Se opreste aragazul si se lasa la racit.
Dupa ce se raceste se pune compozitia peste biscuiti si se amesteca.
Se pune pe celofanul presarat cu pesmet si cacaua si se ruleaza.
Apoi trebuie lasat in frigider pentru cateva ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii