Ingrediente
400 g biscuiti ( eu am folosit 300 g biscuiti cu cacao, 100 g biscuiti cu lapte), 1 canuta nuci tocate marunt, stafide, 400 g rahat, 150 g margarina, 100 ml apa, esente (vanilie si rom)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
56 voturi
Mod de preparare
Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta. Se ia de pe foc, se adauga margarina, nucile si stafidele.
Se amesteca bine, se adauga biscuitii sfaramati in mana si esentele.
Se tapeteaza o forma de chec cu folie de plastic sau aluminiu, se adauga compozitia si se preseaza. Se rastoarna si se da la frigider. Se serveste felii, pudrate cu cacao.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013
Un desert delicios!
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011
Un dulce usor de pregatit si foarte bun !
dora (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
de cand astept o reteta ca asta
ch , 14 aprilie 2010
bun
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009
Interesanta reteta!O voi prepara de Craciun , cu siguranta!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009
Arata foarte bine...
Vekas (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
Si eu prepar salamul de biscuiti altfel, dar cred ca si cu rahat este gustos.O sa incerc.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
Foarte bine arata.........
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
Bun,bun,bun...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Arata foarte bine si in mod sigur este tare gustos...Eu il pregatesc in alt mod,dar o sa incerc si aceasta reteta...