Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta. Se ia de pe foc, se adauga margarina, nucile si stafidele.
Se amesteca bine, se adauga biscuitii sfaramati in mana si esentele.
Se tapeteaza o forma de chec cu folie de plastic sau aluminiu, se adauga compozitia si se preseaza. Se rastoarna si se da la frigider. Se serveste felii, pudrate cu cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii