autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet mare de biscuiti petit beure 450 g, 250g unt, 50g cacao, 150 g ciocolata neagra, 300 ml lapte, 4 linguri zahar, esenta rom dupa gust, nuca de cocos rasa(otional)

Dificultate: Redusa Timp: 40h

28 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita mai incapatoare se pune pe foc, laptele ciocolata si zaharul.Amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine,Apoi adaugam untul si esenta de rom. Lasam cateva minute sa se racoreasca,apoi adaugam biscutii rupti in bucatele si omeogenizam compozitia.Lasam cateva minute sa sa absoarba lichidul in biscuiti,apoi se ia o folie de plastic alimentara se presara cu cocs ras,se aseaza compozitia in forma de sul si se ruleaza bine, Se lasa la rece 2-3 ore.Se scoate folia de plasic si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiți cu nucă

Salam de biscuiți cu nucă

Printre cele mai simple și gustoase deserturi de post este salamul de biscuiți. Mie îmi aduce

43 voturi    11 comentarii
45 min
Retete de post
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine

56 voturi    13 comentarii
30 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nao Naomi , 28 iulie 2015

    se pot face si bilute?

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iulie 2015

    Sigur ca se poate.

  • Fara foto

    Nao Naomi , 22 iulie 2015

    se poate face si cuu staniol?

    • Fara foto

      Cristina Ava Valim , 20 mai 2015

      http://retete-de-ava.blogspot.ro/2015/05/fursecuri-umplute-cu-smochine.html

    • Fara foto

      Andrei Welkens , 14 aprilie 2015

      Asta pare o reteta pentru puturoși!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

      E demult o amintire dulce.

    • Fara foto

      Dan Tiseanu , 21 martie 2015

      vreau si eu**))))

    • Fara foto

      Alex Tzutzy , 19 februarie 2015

      yooooy ca tare pofta mi so facut :D

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Ador acest desert!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Foarte bine arata. Nu am facut de mult. E o idee buna

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      foarte buni ,imi place mult

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Bună reţetă! Eu mai pun în compoziţie nucă măcinată şi rahat tăiat cubuleţe, iar în post îl prepar cu apă sau compot în loc de lapte şi margarină nu unt! E prăjitura pe care o fac cel mai des în timpul postului!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40h

28 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet mare de biscuiti petit beure 450 g
  • 250g unt
  • 50g cacao
  • 150 g ciocolata neagra
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • esenta rom dupa gust
  • nuca de cocos rasa(otional)

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Sigur ca se poate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Acadele? Mai ghiciti o data - Salam de biscuiti