Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se sfarama biscuitii intr-un castron, se adauga laptele peste ei si margarina, se amesteca bine. Se adauga apoi rahatul, stafidele si zaharul vanilat. La sfarsit se toarna cacao in ploaie, si se amesteca incontinuu pana cand se omogenizeaza toate ingredientele.Dupa gust se poate adauga si un putin rom pentru aroma.
Se pregateste o bucata de folie de plastic, peste care se toarna continutul din castron, in centru, astfel incat sa nu atinga marginile foliei. Se inveleste cu folia ramasa pe margini si se leaga in laterale, iar apoi de invarte ca un facalet pe coca de prajituri pana cand se obtine aspectul unui salam.
Se serveste rece de la friger.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii