Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se pune la fiert apa sau laptele cu zaharul timp de 2 minute si se aduaga la sfarsit stafidele.Intr-un castron ,pregatim biscuitii faramitandu-i in bucatele nici prea mari ,nici prea mici.Peste biscuiti adaugam amestecul de apa sau lapte cu zaharul si stafidele,cacaoa amara si coaja rasa de lamaie.
Se amesteca totul bine si cu ajutorul unei linguri asezati aceasta compozitie pe o folie transparenta,strangeti bine ,pana capata forma unui salam.Se inchide pe margini si se lasa in frigider pana a doua zi.Se taie in felii si se serveste.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii