Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Preparare:
1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.
2.Topim margarina Delma peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.
3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele si rahatul taiat cubulete.
4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.
5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.
6.Si produsul final.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii