Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Preparare:
1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.
2.Topim margarina Delma peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.
3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele si rahatul taiat cubulete.
4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.
5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.
6.Si produsul final.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii