Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salam de biscuiţi reţetă

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -1 kg biscuiti simpli
  • -1 pachet margarina Delma pentru copt si gatit
  • -1 l lapte
  • -6 linguri cacao cacao
  • -1/2 kg rahat
  • -12 linguri de zahar
  • -facultativ 4-5 linguri visinata
  • -1 cescuta visine din visinata
  • -miez de nuca

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Preparare:

1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.

2.Topim margarina Delma peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.

3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele si rahatul taiat cubulete.

4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.

5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.

6.Si produsul final.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise