autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
400 g biscuiti simpli, 2 linguri gem, 1 lingura rahat, 2 linguri nuci, 1 lingura stafide, 1 lingura caise uscate, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura pasta de susan subtiata cu putina apa calda, 200 ml lapte, 1 lingura unt de arahide, 2 linguri frisca, 1 lingura ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Biscuitii se farama si se inmoaie in lapte.

Se adauga treptat celelalte ingrediente si se freaca pana se omogenizeaza bine. Se pune intr-o forma dreptunghiulara sau rotunda.Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.Se da la rece pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Cu o jumatate de ora inainte de a ne apuca de preparare punem stafidele

56 voturi    24 comentarii
45 min
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit

23 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    E ciudat ca salamul de biscuiti sa nu fie invelit in folie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g biscuiti simpli
  • 2 linguri gem
  • 1 lingura rahat
  • 2 linguri nuci
  • 1 lingura stafide
  • 1 lingura caise uscate
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura pasta de susan subtiata cu putina apa calda
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura unt de arahide
  • 2 linguri frisca
  • 1 lingura ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

E ciudat ca salamul de biscuiti sa nu fie invelit in folie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Găluşte cu prune