Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Preparare : Se zdrobesc biscuitii marunt, ( eu i-am facut cu robotul meu ) iar pe unii i-am rupt bucati mici si se adauga cele 6 linguri de zahar, cacao, mierea.
Laptele se incalzeste pe foc pana la fierbere impreuna cu cela 4 linguri de nutella si esenta de rom si untul. Amestecam incet pana la omogenizare fara sa lasam sa clocoteasca.Se adauga cand s-a racit putin amestecului de biscuiti .
Dupa ce am omogenizat bine punem compozitia in forma de sul in folie alimentara sau o punga transparenta si rulam. Eu am folosit de data asta punga transparenta ca nu am reusit cu folia mea a fost prea subtire. O parte l-am rulat simplu si o parte in fulgi de migdale .
L-am lasat la frigider de seara pana dimineata, daca va grabiti il puteti pune la congelator pentru cateva ore.
fost excelent al gust super leger si aromat. Mi-a placut mult reteta ca nu are canitati industriale de unt am facut-o deja de 2 ori si cred ca voi ramane si pe viitor la reteta asta .
Reteta asta am preluat-o de la Rivka de pe www.bucataras.ro si este sincer va spun cea mai buna reteta de salam de biscuiti care am facut-o, iti multumesc Rivka , super lejera si gustoasa reteta .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii