Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii ii punem intr-o punga si-i faramitam. Rahatul il taiem cubulete. Punem laptele intr-o craticioara, adaugam rahatul si-l lasam pe foc, amestecand, pana devine pasta, dar fara ca rahatul sa fie de tot topit si-l luam de pe foc. Adaugam esenta si cacaua, amestecam bine si turnam pasta peste biscuiti . Amestecul obtinut il turnam intr-o forma de chec tapetata cu folie, presam compozitia bine,bine, cu lingura apoi dam forma la rece.
Se scoate din forma, se indeparteaza folia, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii