Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se pune intr-o cratita laptele si zaharul pe foc.Cand incepe sa fiarba se trage la o parte,se pun stafidele si margarina,mai amestecam din cand in cand sa se topeasca.Se lasa sa se raceasca.Separat 600g biscuiti se rup in bucati iar partea ramasa eu am faramitat-o cu robotul.Peste biscuiti adaugam rahatul taiat bucatele,cocosul,cacaoa si esenta de rom.Cand laptele s-a racit se toarna peste biscuiti si se amesteca cu grija.Apoi compozitia se pune in folie alimentara si se ruleaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii