Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Pasul 1:
Pregatim o cratita in care punem zaharul. Adaugam praful de cacao si apa si omogenizam.
Pasul 2:
Pregatim aragazul. Punem cratita cu zaharul, apa si cacao pe aragaz si amestecam. Lasam sa fiarba pana cand obtinem un sirop.
Pasul 3:
Taiem untul in cubulete. Punem untul peste siropul din cratita si amestecam pana cand acesta se topeste. Inchidem aragazul. Adaugam bucatile de rahat in cratita si omogenizam.
Pasul 4:
Turnam amestecul cald de zahar, cacao, unt si rahat peste biscuitii rupti. Punem nuca, stafidele, scortisoara, lichiorul si amestecam totul foarte bine.
Pasul 5:
Pregatim o folie pe care punem jumatate din compozitia facuta. Rulam si modelam sub forma de salam, avand grija ca acesta sa fie compact pe toata lungimea sa.
Pasul 6:
Pregatim o alta folie pe care asezam cealalta jumatate din compozitia de salam, rulam si modelam.
Pasul 7:
Lasam desertul la rece pentru cateva ore, apoi servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/8SWG6ZBW7Ys
POFTA BUNA!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii