Rahatul, taiat bucatele mici, nucile, cacaoa si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta moale, in care se adauga margarina.
Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati si esenta de rom.
Se rastoarna pe o folie de plastic acoperita cu cocos si se ruleaza sub forma unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii