Salam de biscuiţi reţetă cu rahat
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat
Mai intai rupem biscuitii bucatele. Rahatul il taiem cubulete mici pe care il tavalim prin zahar pudra sau nuca macinata ca sa nu se lipeasca intre ele. Intr-un castron mare amestecam bucatile de biscuiti cu rahatul
Din apa, zahar, margarina si cacao facem un sirop pe care il fierbem pe aragaz pina se topeste zaharul si margarina. Adaugam scortisoara si esentele de rom si vanilie.
Varsam siropul obtinut peste biscuiti si rahat, amestecam bine si lasam 15 minute la odihnit. Dupa 15 minute intindem folie alimentara sau hartie de copt si turnam compozitia din castron. Modelam sub forma de sul, legam la capete si dam la rece pana a doua zi. Feliem si servim.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii