Salam de biscuiţi reţetă cu stafide
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide
Se sfarama biscuitii uscati cu mana,nu conteaza daca raman bucatele mai mari,cu lichidul pe care-l vom adauga,se vor inmuia si se formeaza o pasta.Se pune la incalzit laptele,dar nu lasam sa fiarba,adaugam stafidele ,coaja de portocala rasa,cacaoa,zaharul si amestecam bine.Se toarna aceasta compozitie peste biscuiti.Se amesteca bine si continuam cu paharul de visinata,apoi cu untul topit.Se amesteca din nou totul foarte bine si se pregateste o folie transparenta,de aluminiu,sau pt cuptor si adaugam aceasta pasta peste hartie.Se da forma unui salama si se baga la rece cateva ore.Cand s-a intarit se da prin nuca de cocos,se taie felii si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii