Salam de biscuiţi reţetă de post
Salam de biscuiţi reţetă de post
Se dizolva zaharul in putina apa, la foc mediu. Se adauga esentele, zaharul vanilat si uleiul. Apoi se pun stafidele sau nuca, la alegere. Se adauga coaja de lamaie. Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati (nu prea tare, ei isi mai reduc din marime si la framantat). La sfarsit se adauga cacaua, dupa gust.
Se amesteca totul, sa fie o masa mai compacta. Daca e prea moale se mai adauga biscuiti, daca e prea tare si nu se leaga, se mai pune apa calduta sau ulei. Se imparte in cantitati egale pentru a forma batoanele.
Se pune fiecare cantitate pe o folie de aluminiu si se ruleaza. Se da la frigider, aproximativ o ora.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii