autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Ingrediente
500 g biscuiti simpli, 150g margarina, 150mllapte, 200g ananas confiat, o mana de stafide, nuci, 2 linguri de cacao, 200g zahar, 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare, o esenta de rom sau 2

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete

mestecam pana se topeste si punem si ananasu taiat cubulete

sfaramam biscuiti cu sucitoru si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam

o lasma la rece de seara pana dimineata

si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta

il puteti pudra cu zahar sau cacao

pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna Cotta - reteta testata

Panna Cotta - reteta testata

1.Punem gelatina in laptele rece 2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic

4 voturi    3 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Clatita cu mere la cuptor

Clatita cu mere la cuptor

Curatati merele de coaja si taiati-le in sferturi. Amestecati zaharul cu scortisoara. Luati cam jumatate

8 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Este delicios!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Ce deliciu! Si eu fac dar nu cu atatea imbunatatiri.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    retetele lasice sunt intotdeauna bune.eu fac salamul de biscuiti numai cu unt.te-as sfatui si pe tine sa incerci sa vezi diferenta

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Arata super si la gust trebuie sa fie nemaipomenit: )ai votul meu.

    • Fara foto

      lstanciu37 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      este delicios ,mmmmmmm vreau si eu o felie

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Imi place tare mult salamul de biscuiti,iar cel preparat de tine arata super bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150mllapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

70 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Placinta cu branza si stafide