autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Ingrediente
500 g biscuiti simpli, 150g margarina, 150mllapte, 200g ananas confiat, o mana de stafide, nuci, 2 linguri de cacao, 200g zahar, 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare, o esenta de rom sau 2

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete

mestecam pana se topeste si punem si ananasu taiat cubulete

sfaramam biscuiti cu sucitoru si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam

o lasma la rece de seara pana dimineata

si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta

il puteti pudra cu zahar sau cacao

pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU CAISE

PRAJITURA CU CAISE

Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
TURTA DULCE

TURTA DULCE

2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul

30 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Este delicios!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Ce deliciu! Si eu fac dar nu cu atatea imbunatatiri.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    retetele lasice sunt intotdeauna bune.eu fac salamul de biscuiti numai cu unt.te-as sfatui si pe tine sa incerci sa vezi diferenta

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Arata super si la gust trebuie sa fie nemaipomenit: )ai votul meu.

    • Fara foto

      lstanciu37 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      este delicios ,mmmmmmm vreau si eu o felie

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Imi place tare mult salamul de biscuiti,iar cel preparat de tine arata super bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150mllapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

69 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
sala de biscuiti traditional