autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti- versiunea mea

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
-300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul farin ,nucile,esenta de rom si untul.Se amesteca toate si se pune pe o folie transparenta facinduse sul.Exact ca un baton de salam,apoi dati la rece.Se poate servi si cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti- versiunea mea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu visina

Fursecuri cu visina

1. Intr-un vas mai inalt puneti untul moale impreuna cu zaharul si mixati bine pana devine o crema

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bautura cu lapte si ovaz

Bautura cu lapte si ovaz

In zilele cand ma grabesc, dimineata, pregatesc, aceasta bautura sanatoasa si gustoasa, cu ovaz macinat,

0 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte bun cu nuca si rahat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Imi place f mult salamul de biscuiti,e una dintre retetele mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun cu nuca si rahat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chessecake cu dulche de leche