autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti- versiunea mea

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
-300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul farin ,nucile,esenta de rom si untul.Se amesteca toate si se pune pe o folie transparenta facinduse sul.Exact ca un baton de salam,apoi dati la rece.Se poate servi si cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti- versiunea mea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Zabaglione

Zabaglione

Bateti galbenusurile cu zaharul cu mixerul, pana devin pale si isi dubleaza volumul. Puneti la bain

4 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Pudding racoros de lamaie

Pudding racoros de lamaie

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte bun cu nuca si rahat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Imi place f mult salamul de biscuiti,e una dintre retetele mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun cu nuca si rahat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Budincă de griş cu dulceaţă de vişine