autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
-300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul farin ,nucile,esenta de rom si untul.Se amesteca toate si se pune pe o folie transparenta facinduse sul.Exact ca un baton de salam,apoi dati la rece.Se poate servi si cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea Am rupt biscuitii in bucati mici sau se macina (dupa preferinta).

9 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zdrobiti biscuitii cu mana pana obtineti bucatele mici. Amestecati cu

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte bun cu nuca si rahat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Imi place f mult salamul de biscuiti,e una dintre retetele mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun cu nuca si rahat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonacel la masina de paine