autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
-300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul farin ,nucile,esenta de rom si untul.Se amesteca toate si se pune pe o folie transparenta facinduse sul.Exact ca un baton de salam,apoi dati la rece.Se poate servi si cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Preparare : Se zdrobesc biscuitii marunt, ( eu i-am facut cu robotul

35 voturi    23 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide Se sfarama biscuitii uscati cu mana,nu conteaza daca raman

25 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte bun cu nuca si rahat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Imi place f mult salamul de biscuiti,e una dintre retetele mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -300gr biscuiti,300gr de rahat,100gr de zahar tos,100gr de unt, de apa,o lingura de nuci macinate,esenta de rom si zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun cu nuca si rahat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Fondant