Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se ia o oala mare incapatoare. Se rup biscuitii in bucatele toti. Apoi, intr-un castron se freaca cacaua cu cele 10 linguri de faina si o cescuta de lapte cald pina se face o pasta. Apoi intr-o cratita se pune la incalzit restul de lapte si cele 2 pachete de unt si zaharul se amesteca cu o lingura de lemn pina se topeste. Se taie rahatul, se pune peste biscuiti, stafidele se pun in rom sa se umfle.
Apoi, nucile se taie bucatele, se pun peste biscuiti si vanilia si scortisoara, se amesteca tot timpul laptele cu zaharul si untul, apoi se toarna cacaua si faina, compozitia se toarna si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se tine la foc mic pina se ingroase.
Apoi, se da la racit. Se pune stafidele scurse peste biscuiti si nutela si nessul. Apoi crema racita si se amesteca bine. Se taie foi de celofan sau aluminiu. Se pune pezmet pe ele sa nu se lipeasca compozitia de celofan. Se formeaza suluri si se inoada la capete ca salamul, se da la frigider 5-6 ore, se taie feli si se maninca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii