autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salami-kaese-krapfen

Autor: FABIAN CAMELIA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIAN CAMELIA (Bucatar sef)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
60g unt, 1/4 lingurita sare, 150g faina, 100g salam de porc, 3 oua, 50g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare


Untul, sarea si 200 ml apa se pun la fiert.

Se adauga faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat.

Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 min.

Salamul se taie in cuburi mici.

Se bat oule si se amesteca cu aluat, apoi se adauga salamul si cascavalul razuit.

Cu ajutorul a doua linguri se iau portii de dimensiunea unei nuci mai mari din aluat si se aseaza la o anumita distanta una de cealalta pe hartia de copt intr.o tava.

Se da la cuptor cca. 25 min. la 200 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salami-kaese-krapfen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quiche Alsacienne

Quiche Alsacienne

Dragii mei, chiar dacă cu întârziere, vă urez un An Nou Fericit și liniștit alături de cei

8 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Vinete parmigiana cu piept de pui

Vinete parmigiana cu piept de pui

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Bine ai venit cu o reteta dietetica.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Trebuie sa fie delicios.A si era sa uit:Bine ai venit :))

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 60g unt
  • 1/4 lingurita sare
  • 150g faina
  • 100g salam de porc
  • 3 oua
  • 50g cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Croque monsieur dietetic