autor:

» » Aperitive

Salami-kaese-krapfen

Autor: FABIAN CAMELIA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIAN CAMELIA (Bucatar sef)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
60g unt, 1/4 lingurita sare, 150g faina, 100g salam de porc, 3 oua, 50g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Untul, sarea si 200 ml apa se pun la fiert.
Se adauga faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat.
Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 min.
Salamul se taie in cuburi mici.
Se bat oule si se amesteca cu aluat, apoi se adauga salamul si cascavalul razuit.
Cu ajutorul a doua linguri se iau portii de dimensiunea unei nuci mai mari din aluat si se aseaza la o anumita distanta una de cealalta pe hartia de copt intr.o tava.
Se da la cuptor cca. 25 min. la 200 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salami-kaese-krapfen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Bine ai venit cu o reteta dietetica.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Trebuie sa fie delicios.A si era sa uit:Bine ai venit :))

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 60g unt
  • 1/4 lingurita sare
  • 150g faina
  • 100g salam de porc
  • 3 oua
  • 50g cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
chiftelute ca la mama