autor:

maria cristea

» » Aperitive

Salată de crudităţi

Autor: maria cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
2 morcovi mici, 1 ţelină mică, 1 cutie de porumb mica, 200 gr ciuperci proaspete, 1 ceapă mică, 100 gr caşcaval ras, 150 gr suncă presată, 200 gr smântânâ, 2-3 limguri de maioneză

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si ţelina se curăţă şi se dau prin razatoarea mare( fideluţă ),ciupercile se curăţă şi se taie mărunt apoi se pun impreună cu ceapa(tocată şi ea mărunt)intr-o tigaie cu puţin ulei la inăbuşit,apoi se iau de pe foc şi se lasă să se răcească.
Şunca se taie cubuleţe şi maioneza se amestecă cu smântâna şi se introduce in frigider 2-3 minute.
Într-un vas nu foarte adânc se pun prima oară ciupercile peste care se pune o lingură de amestec ( maioneză cu smântână) apoi se pune caşcaval ras , tot aşa se procedează şi cu celelalte ingrediente iar deasupra se pune ultimul strat de amestec ( maioneză şi smântână)peste el caşcaval ras şi se introduce la frigider pentru că se serveste rece.

Este foarte bună şi sănătoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de crudităţi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Dai legumele si marul pe razatoare,ceapa o toci marunt. Pe masura ce razi legumele, le stropesti

10 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Telina,morcovii si pastarnacul se dau pe razatoare.Marul se curata de coaja se da pe razatoare si

6 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi mici
  • 1 ţelină mică
  • 1 cutie de porumb mica
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapă mică
  • 100 gr caşcaval ras
  • 150 gr suncă presată
  • 200 gr smântânâ
  • 2-3 limguri de maioneză

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pogaci cu jumari