Morcovii si ţelina se curăţă şi se dau prin razatoarea mare( fideluţă ),ciupercile se curăţă şi se taie mărunt apoi se pun impreună cu ceapa(tocată şi ea mărunt)intr-o tigaie cu puţin ulei la inăbuşit,apoi se iau de pe foc şi se lasă să se răcească.
Şunca se taie cubuleţe şi maioneza se amestecă cu smântâna şi se introduce in frigider 2-3 minute.
Într-un vas nu foarte adânc se pun prima oară ciupercile peste care se pune o lingură de amestec ( maioneză cu smântână) apoi se pune caşcaval ras , tot aşa se procedează şi cu celelalte ingrediente iar deasupra se pune ultimul strat de amestec ( maioneză şi smântână)peste el caşcaval ras şi se introduce la frigider pentru că se serveste rece.
Este foarte bună şi sănătoasa.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii