Merele, perele, portocalele, grepfrutul şi bananele se curaţă de coajă, se taie sau se desfac în felii, apoi în cuburi mici şi se aşează, într-o compotieră, împreună cu stafidele.
Deasupra se toarnă compotul de cireşe, se stropesc cu rom şi se ţin la frigider pînă în momentul cînd se servesc, cînd se pun deasupra frişca şi zahărul vanilat.
După gust se poate adăuga şi zahăr.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii