autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Salata aperitiv

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
250g pastai fasole, 4linguri de maioneza, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza, se aduga sare dupa gust, facultativ usturoi tocat fin, se amesteca cu maioneza, se orneaza, servindu-se ca aperitiv etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete), se asezoneaza cu sos

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

-Mai întâi se pregătesc coșulețele din bacon. Pentru acestea avem nevoie de 2 tăvi

5 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

    E pasta nu prea arata a salata

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250g pastai fasole
  • 4linguri de maioneza
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E pasta nu prea arata a salata

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Polpettone de verdure