autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Salata aperitiv

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
3 rosii, 2 cepe de apa, sos iutar (iaurt, usturoi, ulei, otet de mere cu miere, marar verde), 100 g telemea, 100 g parizer

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete), se asezoneaza cu sos iutar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

-Mai întâi se pregătesc coșulețele din bacon. Pentru acestea avem nevoie de 2 tăvi

5 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata aperitiv de varza

Salata aperitiv de varza

Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire

2 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Apetisanta.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Imi place salata ta, eu pun si salata verde cand este sezonul si imi place mai mult cu sunca.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 2 cepe de apa
  • sos iutar (iaurt
  • usturoi
  • ulei
  • otet de mere cu miere
  • marar verde)
  • 100 g telemea
  • 100 g parizer

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu ierburi aromate