autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Salata aperitiv

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
3 rosii, 2 cepe de apa, sos iutar (iaurt, usturoi, ulei, otet de mere cu miere, marar verde), 100 g telemea, 100 g parizer

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete), se asezoneaza cu sos iutar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Salata de sfecla rosie -aperitiv

Salata de sfecla rosie -aperitiv

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari. Cartofii ii curatam

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza,

2 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Apetisanta.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Imi place salata ta, eu pun si salata verde cand este sezonul si imi place mai mult cu sunca.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 2 cepe de apa
  • sos iutar (iaurt
  • usturoi
  • ulei
  • otet de mere cu miere
  • marar verde)
  • 100 g telemea
  • 100 g parizer

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Mozzarelline pané