autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Salata aperitiv

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
3 rosii, 2 cepe de apa, sos iutar (iaurt, usturoi, ulei, otet de mere cu miere, marar verde), 100 g telemea, 100 g parizer

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete), se asezoneaza cu sos iutar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Salata de sfecla rosie -aperitiv

Salata de sfecla rosie -aperitiv

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari. Cartofii ii curatam

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza,

2 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Apetisanta.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Imi place salata ta, eu pun si salata verde cand este sezonul si imi place mai mult cu sunca.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 2 cepe de apa
  • sos iutar (iaurt
  • usturoi
  • ulei
  • otet de mere cu miere
  • marar verde)
  • 100 g telemea
  • 100 g parizer

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de branza de vaci cu marar